
Εκδότης: Nacon · Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023-09-14
Το φθηνότερο key για το Ad Infinitum Soundtrack που ενεργοποιείται στην Κύπρο κοστίζει 2,03 € στο G2A (Steam, key GLOBAL). Είναι 70% λιγότερο από την ακριβότερη προσφορά που παρακολουθούμε. Συγκριτικά: 3,49 € στο GOG. Ελέγχθηκε στις .
Ακούστε ξανά τη πλήρη μουσική του παιχνιδιού! Βυθιστείτε στην μοναδική και έντονη ατμόσφαιρα του Ad Infinitum. Μέσα από 39 κομμάτια, θα ξαναζήσετε την ατμόσφαιρα της εποχής και τις αγωνιώδεις στιγμές που νιώσατε ενώ παίζατε το Ad Infinitum.
Οι τιμές ελέγχθηκαν τελευταία φορά στις . Η καθεμία είναι η τιμή που αναγράφει το κατάστημα· τα marketplaces προσθέτουν χρέωση υπηρεσίας στο ταμείο.
Ναι. Το φθηνότερο κλειδί που ενεργοποιείται στην Κύπρο κοστίζει 2,03 €, 41% λιγότερο από τα 3,49 € του GOG.
Η χαμηλότερη τιμή που καταγράψαμε τις τελευταίες 30 ημέρες ήταν 1,81 €. Η φθηνότερη προσφορά σήμερα είναι 2,03 €.
Όχι πάντα. Τα καταστήματα που πουλούν τα δικά τους keys, όπως το Steam και το GOG, δεν προσθέτουν χρέωση υπηρεσίας, αν και στις ΗΠΑ και στον Καναδά ο φόρος πωλήσεων προστίθεται στο ταμείο. Τα marketplaces προσθέτουν χρέωση υπηρεσίας στο ταμείο, και ορισμένοι τρόποι πληρωμής προσθέτουν τη δική τους, οπότε σε ένα marketplace το σύνολο στο ταμείο θα είναι υψηλότερο από την τιμή που αναγράφεται εδώ.
Τα επίσημα καταστήματα πουλούν τα δικά τους κλειδιά. Οι αγορές και οι τρίτοι πωλητές πουλούν κλειδιά άλλων πωλητών: ελέγξτε τον πωλητή και την περιοχή του κλειδιού πριν αγοράσετε και πληρώστε μέσω του ταμείου του καταστήματος.
getcheapgames: Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμη.
Steam: 4 κριτικές