The Day I Became a Bird

Εξώφυλλο του The Day I Became a Bird

Εκδότης: Numskull Games · Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2026-04-15

Πού είναι φθηνότερο το The Day I Became a Bird στην Κύπρο;

Το φθηνότερο key για το The Day I Became a Bird που ενεργοποιείται στην Κύπρο κοστίζει 4,73 € στο Eneba (Steam, key GLOBAL). Είναι 76% λιγότερο από την ακριβότερη προσφορά που παρακολουθούμε. Συγκριτικά: 14,99 € στο JoyBuggy. Ελέγχθηκε στις .

«Όταν μιλά, η φωνή της θυμίζει κελάηδημα…» Το Τη μέρα που μεταμορφώθηκα σε πουλί είναι ένα συγκινητικό παιχνίδι περιπέτειας με αφήγηση. Είναι η τρυφερή ιστορία ενός νεαρού αγοριού, του Φρανκ, που εξερευνά για πρώτη φορά τον έρωτα, την αθώα αυτοέκφραση και την αληθινή ευφυΐα. Μια ιστορία για ράμφη, φτερά και γλυκό κελάηδημα. Σε αυτή την εικονογραφημένη ιστορία-παιχνίδι, ακολουθείς τον Φρανκ κατά τη διάρκεια ενός μικρού μέρους της ζωής του – καθώς πηγαίνει σχολείο με το ποδήλατο, τρέχει στο πάρκο, λύνει γρίφους, φτιάχνει αναμνήσεις και νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα για τη συμμαθήτριά του Σίλβια. Βοήθησε τον Φρανκ να γνωρίσει την ίδια και τα ενδιαφέροντά της και να καταστρώσει ένα σχέδιο για να την εντυπωσιάσει. Ακολούθησέ μας σε ένα τρυφερό, νοσταλγικό ταξίδι στην παιδική ηλικία για αθεράπευτα ρομαντικούς. Άφησε την καρδιά σου να φτερουγίσει, άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε ψηλά.

Τιμές για το The Day I Became a Bird

Οι τιμές ελέγχθηκαν τελευταία φορά στις . Η καθεμία είναι η τιμή που αναγράφει το κατάστημα· τα marketplaces προσθέτουν χρέωση υπηρεσίας στο ταμείο.

Ερωτήσεις για το The Day I Became a Bird

Είναι φθηνότερο ένα κλειδί The Day I Became a Bird από την αγορά στο JoyBuggy;

Ναι. Το φθηνότερο κλειδί που ενεργοποιείται στην Κύπρο κοστίζει 4,73 €, 68% λιγότερο από τα 14,99 € του JoyBuggy.

Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή του The Day I Became a Bird τις τελευταίες 30 ημέρες;

Η χαμηλότερη τιμή που καταγράψαμε τις τελευταίες 30 ημέρες ήταν 4,73 €. Η φθηνότερη προσφορά σήμερα είναι 4,73 €.

Περιλαμβάνουν αυτές οι τιμές για το The Day I Became a Bird τις χρεώσεις;

Όχι πάντα. Τα καταστήματα που πουλούν τα δικά τους keys, όπως το Steam και το GOG, δεν προσθέτουν χρέωση υπηρεσίας, αν και στις ΗΠΑ και στον Καναδά ο φόρος πωλήσεων προστίθεται στο ταμείο. Τα marketplaces προσθέτουν χρέωση υπηρεσίας στο ταμείο, και ορισμένοι τρόποι πληρωμής προσθέτουν τη δική τους, οπότε σε ένα marketplace το σύνολο στο ταμείο θα είναι υψηλότερο από την τιμή που αναγράφεται εδώ.

Είναι ασφαλές να αγοράσω φθηνό κλειδί The Day I Became a Bird;

Τα επίσημα καταστήματα πουλούν τα δικά τους κλειδιά. Οι αγορές και οι τρίτοι πωλητές πουλούν κλειδιά άλλων πωλητών: ελέγξτε τον πωλητή και την περιοχή του κλειδιού πριν αγοράσετε και πληρώστε μέσω του ταμείου του καταστήματος.

Εκδόσεις

Κριτικές για το The Day I Became a Bird

getcheapgames: Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμη.

Steam: Θετικές (100%) · 12 κριτικές